Over mij – Contact

regenboogpadHoi, en bedankt voor je bezoek. Met respect voor de oude website die op deze domeinnaam stond deel ik zonder enig winstdoel een deel van de meest waardevolle oude inhoud. Daarnaast probeer ik ook zélf waardevolle, nieuwe, spirituele informatie te voorzien om jou te helpen op jouw spirituele pad. Iets minder focus op het christendom; iets meer met een focus op een holistische spiritualiteit en een waardevol leven.

Vanzelfsprekend is deze website niet gemaakt om geld te verdienen. Je zal hier dan ook geen advertenties naar allerhande commerciële websites terugvinden. Waar het past voeg ik natuurlijk wel een link toe naar een interessante bron; maar die heb ik ook allemaal zelf bezocht en zijn dus in principe veilig. Natuurlijk kunnen op het internet bepaalde zaken veranderen; en kan ik hier geen grote beloftes over maken, natuurlijk.

Heb je een opmerking, of wil je met mij in contact komen? Dat kan zeker. Stuur mij een e-mail via onderstaand formulier; en ik sta zeker klaar om met jou in gesprek te gaan. Let wel op: ik lever geen spirituele diensten; daarvoor kan je bij anderen terecht.

Contactformulier