Redenen waarom het oké is voor mannen om te liegen

Mannen liegen voor allerlei redenen. Soms liegen ze om hun ego te strelen, soms liegen ze om anderen te beschermen en soms liegen ze gewoon omdat ze denken dat het de juiste keuze is. In sommige gevallen kunnen mannen ook liegen om hun relatie te redden.

mannen liegenEen voorbeeld van een liegende man

Neem bijvoorbeeld een man die net een nieuwe baan heeft gekregen. Hij is bang dat zijn vrouw hem zal verlaten als ze zal horen hoeveel werk hij echt moet doen. Dus hij liegt en zegt dat zijn nieuwe baan minder uren zal vragen en dat zijn salaris hoger zal zijn, want misschien is hij bang dat zijn vrouw zal denken dat hij niet genoeg verdient.

Een kleine of een grote leugen?

Soms is het echter moeilijk te zeggen waarom een man liegt. In sommige gevallen kan het een kleine leugen zijn die geen echte consequenties heeft. In andere gevallen kan een man liegen over iets ernstiger, zoals bedriegen of stelen.

Vraag aan de man waarom hij liegt

Als je denkt dat een man tegen jou liegt, is het belangrijk om hem te vragen waarom hij liegt. Soms kan een man gewoon bang zijn om de waarheid te zeggen. In andere gevallen kan er een echte reden zijn waarom hij liegt. Als je erachter komt waarom een man liegt, kun je beslissen of het een probleem is of niet.

Een vrouw imponeren

Mannen kunnen liegen als ze proberen om een vrouw te imponeren. Ze kunnen liegen over hun werk, hun verleden of zelfs over hoeveel geld ze verdienen. Mannen kunnen ook liegen over hoeveel seks ze hebben gehad of hoe groot hun penis is.

Een betere indruk willen maken

Mannen liegen vaak uit een aantal redenen. Ze liegen over hun leeftijd, gewicht, werk en inkomen. Ze doen dit om een ​​betere indruk te maken en om de aantrekkingskracht van een potentiële partner te vergroten. Mannen kunnen ook liegen om hun partner jaloers te maken of ze kunnen een relatie verbergen. Soms kan een man ook liegen om zichzelf te beschermen, zoals wanneer hij zegt dat hij niet geïnteresseerd is in een andere vrouw.

leugensVerschillende redenen om te liegen

Mannen hebben verschillende redenen om te liegen. Sommige mannen liegen om hun ego te beschermen, terwijl anderen liegen om een ​​relatie te redden. Ze vinden dat het in sommige gevallen een kwestie is van leven of dood. Hier volgen enkele redenen waarom mannen liegen.

Ter bescherming

Mannen kunnen liegen om zichzelf te beschermen. Als een man weet dat hij iets heeft gedaan wat niet goed is, kan hij liegen om zichzelf te beschermen tegen de consequenties ervan. In sommige gevallen kan dit de enige manier zijn om zichzelf te beschermen.

Om een relatie te redden

Mannen kunnen ook liegen om een ​​relatie te redden. In sommige gevallen kan de waarheid een relatie kapotmaken. Als een man weet dat zijn vrouw niet zal begrijpen waarom hij iets heeft gedaan, kan hij liegen om haar te beschermen.

Om uit een slechte situatie te geraken

In sommige gevallen kan het liegen de enige manier zijn om uit een slechte situatie te komen. Mannen kunnen liegen om ergens aan te ontsnappen wat ze niet willen. In sommige gevallen kan dit de enige optie zijn.

Om conflicten te voorkomen

Mannen kunnen ook liegen om conflicten te voorkomen. In sommige gevallen is het beter om te liegen dan om de waarheid te zeggen en een groot conflict te veroorzaken. In sommige gevallen kan het voorkomen van een conflict de enige manier zijn om een ​​relatie intact te houden. Volgens het online magazine Sir Magazine is conflictvermijdend gedrag één van de standaard reflexen van de meeste mannen.

Voor zelfbescherming

In sommige gevallen kan het liegen de enige manier zijn om zichzelf te beschermen. Mannen kunnen liegen om zichzelf te beschermen tegen fysiek of emotioneel gevaar. In sommige gevallen kan het liegen de enige manier zijn om in leven te blijven. Mannen kunnen namelijk soms te maken hebben met gevaarlijke situaties waarin ze moeten liegen om zichzelf te beschermen. In sommige gevallen is het liegen de enige manier om in leven te blijven.

Mannen kunnen liegen over alles

Mannen kunnen liegen over alles, van kleine dingen tot grote leugens. Soms vinden ze het beter om te liegen dan te zeggen wat er echt gebeurt. Sommige mannen liegen omdat ze denken dat het hen zal helpen om vooruit te komen in het leven, anderen liegen omdat ze denken dat het hen zal helpen om hun doelen te bereiken, nog andere mannen liegen omdat ze denken dat het hen zal helpen om anderen te manipuleren. Ook kunnen mannen liegen omdat ze denken dat het hen zal helpen om hun relaties te redden, of omdat ze denken dat het hen zal helpen om hun problemen op te lossen.

Reacties 2

  • Ineens zijn mannen leugenaars geworden , en vrouwen niet …. die liegen nooit of te nimmer .
    Zeer feministische en weinig spiritueel artikel om zoiets te plaatsen onder Kennis /liefde
    vroeger stond hier iets andes te lezen over waarheid .
    Is dat het gevolg van woke ofzo ?

  • alles behalve spiritueel dit woke artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *