Hoe kan ik weten hoe ik moet vrijen?

Het is avond, de kaarsen branden, de zwoele stem van Barry White klinkt door de slaapkamer en u ligt samen met uw partner op bed. U begint met zoenen en langzaam gaan de kleren uit. Het is tijd om te vrijen. Maar hoe u precies moet vrijen vertellen wij u met plezier in de volgende alinea’s.

hoe moet ik vrijenVrijen kan op verschillende manieren en iedereen doet het op zijn of haar manier. Het is belangrijk om met uw partner af te spreken wat de grenzen zijn en wat u in ieder geval niet wilt. U kunt pas gaan vrijen als u opgewonden bent. Als u ziektes of een zwangerschap wilt voorkomen, zorg er dan voor dat u of uw partner voorbehoedsmiddelen gebruikt. Houdt het liefdevol en doe rustig aan. Luister goed naar uw partner en durf het te zeggen als iets niet gaat.

Wanneer u nog nooit gevreeën heeft dan is het logisch dat  uzelf afvraagt hoe het moet. Dat is uiteraard afhankelijk van hoe u wilt vrijen. Wat het allerbelangrijkste is, is dat u niets tegen uw zin doet en dat de ander niets tegen zijn of haar zin doet. Het gaat voornamelijk om lief zijn voor elkaar, teder zijn en denken aan het plezier van de ander.

De beste minnaars en minnaressen zijn de mensen die de tijd nemen om intensief bezig te zijn met het vrijen. Romantiek kan erg belangrijk zijn tijdens het vrijen. Denk hierbij aan een romantische sfeer, met kaarsen en zwoele muziek. Het is vooral belangrijk om alles rustig aan te doen en te genieten. Het is belangrijk om niets te overhaasten. U moet rekening houden met de gevoelens van de ander, respect tonen voor de wensen van een ander en alleen doen wat jullie beiden willen. Zeg ook niet dat u van de ander houdt wanneer dit niet zo is. U valt dan direct door de mand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *