Feng Shui: wat is het & waar kan het jou mee helpen

feng shuiIs het volgende herkenbaar voor jou? Je komt ergens binnen en op de een of andere manier voelt deze locatie niet goed. Je kunt niet precies duiden waar dit aan ligt, maar de omgeving bepaald op dat moment hoe jij je voelt.  Andersom komt het bij jou ook vaak voor dat je meteen voelt dat het goed zit als je ergens naar binnen loopt. Waarschijnlijk ben je een gevoelig persoon en heeft de omgeving op jou veel invloed.

Feng Shui beweerd dat het energieblokkades kan wegnemen zodat de energie op het gebied van bijvoorbeeld relaties, financiën, gezondheid of werk weer gaan stromen. Blokkades zouden volgens deze leer veroorzaakt kunnen worden door een (negatieve) fysieke omgeving. Dit kan een plek in je eigen huis zijn of een plek op het werk. Als je erachter komt waardoor de blokkade ontstaat, dan kan je met behulp van Feng Shui de blokkade weer opheffen en stromend krijgen. Op deze pagina kom je erachter waar Feng Shui jou mee kan helpen.

Hoe jij je voelt wordt door de omgeving bepaalt

De omgeving is van grote invloed van hoe mensen zich voelen. Hoe je woont en waar je werkt, zou volgens Feng Shui bepalen hoe gelukkig je bent. En ook al is er met een omgeving op het eerste oog weinig aan de hand, het zouden kleine aanpassingen kunnen zijn aan de omgeving die je helpen nog beter in balans met jezelf te komen. Met Feng Shui wordt energie op de juiste wijze geactiveerd of gedeactiveerd. Je ziet het niet maar het is er wel, dat is de gedachte achter Feng Shui.

Feng ShuiMaar hoe kan Feng Shui jou in de praktijk helpen?

De mensen die gebruik maken van Feng Shui komen uit alle lagen van de bevolking. Van zakenlieden die op zoek zijn naar meer balans in hun leven tot werknemers die een blokkade voelen op hun werkplek. Met Feng Shui word je ondersteunt bij het bereiken van zakelijke of persoonlijke doelen. Dit kunnen eenvoudige doelen zijn zoals het bereiken van meer rust tot complexe levensdoelen. Het geheim daarbij is dat de doelen zo specifiek mogelijk moeten zijn. Want alleen dan is het mogelijk om voor de ideale omgeving te zorgen die helpt bij de realisatie van dat doel.

Met Feng Shui wordt (vaak samen met een coach) onderzocht wat jouw doelen zijn, welke levensdoel je hebt en welke veranderingen nodig zijn in jouw omgeving om jou te helpen deze doelen te bereiken. Beoefenaars van Feng Shui beweren dat het een krachtige tool is die hen helpt alles uit het leven te halen. Zij geven aan dat zij zichzelf weer de regisseur voelen van hun leven.

Feng Shui: Voor wie?

  • Voor mensen die geen plezier meer hebben in hun werk of last hebben van burnout klachten
  • Voor iedereen met slaapproblemen of die zich rusteloos voelen (check mijn ochtendritueel!)
  • Voor mensen die niet goed weten wat ze met een relatie aan moeten
  • Voor personen die zich op bepaalde plekken in huis niet prettig voelen
  • Voor degenen die met vage gezondheidsklachten rondlopen
  • Voor mensen die niet goed weten welke kant zij op moeten gaan in het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *