Welke rol speelt koffie in de spiritualiteit over de wereld?

Heeft koffie invloed op spiritualiteit?

Onderzoekers hebben uitvoerig gesproken over koffie, thee en spiritualiteit. Er zijn zowel positieve als negatieve standpunten die de spirituele goeroes over dit onderwerp innemen. Mijn persoonlijke perspectief is heel anders dan die van de goeroes. Ik geloof: “Perceptie is slechts het perspectief van de persoonlijke geest.”

koffie kopje

Effecten

Cafeïne in thee (onder andere mijn favoriete oolongthee) en koffie heeft verschillende effecten op verschillende mensen, aangezien de effecten van persoon tot persoon verschillen. Met uitgebreid medisch onderzoek weten we dat deze invloed hebben op de menselijke geest en het lichaam. De hersenfunctie en het is de controle over de menselijke geest, daarom maken zo velen zich zorgen over deze drankjes. Hoewel sommige onderzoekers ruzie hebben gemaakt over de positieve en negatieve medische effecten, hebben de spirituele goeroes ook hun persoonlijke mening gegeven. Dit is waar ik anders ben dan veel onderzoekers en spirituele goeroes. Ik drink koffie (en ook thee) ook deels om frisdranken te kunnen mijden, want die zijn niet alleen ongezond, ook contraproductief voor jouw spirituele reis.

Geloof

koffie spiritualiteitIk geloof dat mijn spirituele ontwaken slechts de volledige beheersing van mijn geest, lichaam en ziel is. Voor wat betreft mijn lichaamsbehoeften, controleer ik mijn drank- en voedselkeuzes. Ik zal geen alcoholische dranken drinken aangezien dit geen dranken zijn waar ik de voorkeur aan geef. Vegetarisch ben ik, een bewuste keuze. Ik drink thee en koffie ter ontspanning. Laat ik nooit toe dat drankjes mijn geest, lichaam en ziel inhalen, want hoe word ik dan spiritueel gewekt?

Ik had de vraag ontvangen: “Hebben deze drankjes invloed op mijn spiritueel ontwaken?” Ik dacht dat het eerste dat in me opkwam, nee niet voor mij, want ik weet dat ik geen alcohol zou drinken en niet zou rijden. Dat is gewoon uitgesloten als een ontwaakt mens. Waarom zou ik toestaan ​​dat een drankje mijn aardse voertuig inhaalt? Ik weet dat ik een kopje van mijn favoriete drankje kan nemen en toch een ontwaakte ziel kan zijn, aangezien ik de bestuurder van mijn aardse voertuig ben. Ik zou geen gekruid voedsel nemen, want dat heeft ook invloed op mijn maag. Of neem suiker, omdat ik weet dat ik mijn koolhydrateninname moet beheersen omdat ik diabetespatiënt ben.

koffiebonen schep

Koffie

Spiritueel ontwaken is slechts iemands volledige controle over de geest, het lichaam en de ziel. U bent de enige bestuurder van uw aardse voertuig. Jij bestuurt het voertuig en jij bent de verzorger hiervan gedurende de hele reis van je leven. Daarom moet u eerst wakker worden om met dit voertuig te rijden. Weet hoe u moet rijden voordat u op het aankomende verkeer uit alle verschillende richtingen komt.

Als u de controle heeft over uw eigen auto, kunt u met uw familie en vrienden een kopje koffie of thee drinken. Geniet van de tijd die we samen delen. Dit zou uw eed van spiritualiteit niet breken. Het leven is een reis die de reiziger leert tijdens zijn persoonlijke reis door het leven. Geniet van uw koffie en deel uw persoonlijke tijd met uw familie en vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *